Hva kan domene-drevet design gi smidig

Hva kan domene-drevet design gi smidig

I Boitano er vi opptatt av å ikke bare hjelpe våre kunder med å bygge programvare, men også hvordan og hvorfor programvaren bygges.

Skrevet av Ove Suhr den 30. april 2021.

Alle våre teknologer er engasjert i utvikling av programvare og noen jobber også som teknologirådgivere. En av våre teknologirådgivere, Ole Andreas Rydland fikk muligheten til å delta i en paneldiskusjon på smidigkonferansen sin meetup om “Hva kan domene-drevet design gi smidig?” sammen med Trond Hjorteland og Terje Heen. Her legger de frem og diskuterer hvordan en framgang til arkitektur bygget på domene-drevet design kan hjelpe en organisasjon å bli en mer smidig organisasjon. Opptaket er tilgengelig her https://vimeo.com/showcase/7839015/video/528006470
 

Smidigkonferansen er arrangør av det største arrangementet om smidig utvikling i Norge, og har siden starten av covid-19 pandemien arrangert mange digitale meetups. Denne kunnskapsdelingen er vi stor fan av i Boitano, og vi er derfor stolte sponsorer av smidigkonferansen i 2021.

 

Dersom du er nysgjerrig på hvordan vi i Boitano kan hjelpe deg med teknologirådgivning kan du ta kontakt med Ove Suhr på [email protected]

Dersom du har spesifikke problemstillinger eller spørsmål om arkitektur, domene-drevet design eller lignende tema (Ole Andreas er blant annet sertifisert Cynefin Practitioner og med-arrangør av Oslo Wardley Mapping meetup), så er Ole Andreas alltid interessert i å diskutere slikt. Du kan nå han på [email protected], eller @orydland på twitter.