Personvern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på boitano.no. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at websiden vår skal fungere best mulig.

Ved å benytte våre nettsider, hente informasjon eller benytte deg av våre tjenester, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser. De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies.

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at enkelte tjenester på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Dersom du ønsker mer innsikt og mulighet til å endre hva som kartlegges av dine bevegelser på nettet, anbefaler vi nettleserinnstikket Ghostery.

Informasjonskapselfunksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Om du slår av dette, kan du likevel bruke websiden, men enkelte funksjoner vil ikke fungere optimalt.

På websiden bruker vi følgende cookies:

Google Analytics: For å gi oss informasjon og statistikk om hvordan nettstedet brukes, settes en cookie via Google Analytics.

Google Tag Manager: For å hjelpe oss distribuere forskjellige kodesnutter på nettstedet, bl.a. overnevnte Google Analytics, tar vi i bruk Google Tag Manager, som setter en cookie for å ivareta informasjon om inneværende sesjon.

Boitano AS sin personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Boitano AS samler inn og behandler personopplysninger som vi mottar fra brukere av våre nettsider og ved bruk av våre tjenester. Med «personopplysninger» menes opplysninger som kan knyttes til privatpersoner.

Boitano AS ved daglig leder er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Selv om mange av oppgavene som er knyttet til behandling av personopplysninger delegeres under den daglige drift, vil ikke dette gjelde ansvaret for behandling av slike.

‍Denne erklæringen inneholder hvilke opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra dette nettstedet, samt generell informasjon om hvordan vi behandler dem og hvilke krav du har.

Formålet med behandlingen av personopplysninger

Boitano AS samler ikke inn direkte personinformasjon gjennom sine nettsider. Vi bruker informasjonskapsler i kategoriene, «online identifiers», IP adresser, «enhets identifiers» og «client identifiers».

Formålet er å hente ut statistikk og lage rapporter som benyttes til å forbedre vårt informasjonstilbud. Informasjon som vi henter ut er: Antall besøk, hvilke sider som besøkes, hvor de kom fra og hvor lenge de besøkende var på sidene. Dette er informasjon som er såkalt avidentifisert, det vil si at vi ikke kan spore opplysningene tilbake til den enkelte bruker.

Når vi samler inn IP adresser, blir disse anonymisert og på den måten aldri registrert i sin helhet.

Informasjon lagres via Google på servere i USA i maksimalt 2 år. Lagringen er i tråd med de krav som stilles til overføring til tredjeland, gjennom Privacy Shield. Les mer om Googles personvern her: https://policies.google.com/

Eventuelle klager vedrørende Boitano AS sin behandling av personopplysningene kan rettes til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon til behandlingsansvarlig:

https://boitano.no/kontakt