Med Dagens er vi med å skape den verden vi egentlig ønsker oss

Med Dagens er vi med å skape den verden vi egentlig ønsker oss, der vi spiser kortreist kvalitetsmat, og sørger for at små lokale produsenter kan drive med det de liker aller best. I et bærekraftsperspektiv er det åpenbart at vi må gi nye aktører en sjanse, som gjør det interessant og mulig å endre vaner.

Teamet i Dagens bygger en digital plattform for direktehandel av råvarer til mat. Dagens svarer på problemet med høy maktkonsentrasjonen i norsk dagligvarebransje, som fører til fattigere matkultur, lav lønnsomhet for bønder og vanskelig markedstilgang for småprodusenter. Ved å bygge et system for å selge mat rett fra produsent til profesjonelle kunder og forbrukere, flytter vi makt fra distribusjon til produsent. Produsenten får god lønnsomhet og kontroll, samtidig som kundene får et større og mer variert tilbud, uten at det behøver å koste så mye mer.

Å stå på siden og heie er ikke nok

For Boitano er en investering mer enn muligheten for finansiell avkastning. Et selskap må selvsagt tjene penger for å være levedyktig over tid. Og så lenge vi tror på forretningsideen og menneskene bak, blir det mest et spørsmål om hva vi ønsker å tjene penger på. Vi står ikke bare på siden og heier på de som tør å satse, vi blir med å dra lasset. I tillegg til å ha investert kapital, så bidrar Boitano aktivt i Dagens gjennom sitt styrelederverv, og er også hands-on i videreutviklingen av den tekniske plattformen.

Partnere

Alle som jobber hos oss er medeiere i bedriften

Partnere

Startups

Boitano investerer i en rekke startups

Start ups

Tjenester

Tjenestespekteret til Boitano dekker dine IT-behov

Tjenester